Professionele verhuisfirma in Bree gezocht?


Vergelijk gratis offertes en bespaar op de kosten!

Verhuisfirma Bree

Verhuizen met een verhuisfirma in Bree betekent stressvrij en zonder zorgen verhuizen! Je hoef zelf niet met zware meubels of verhuisdozen te tillen en weet zeker dat je inboedel veilig vervoerd wordt naar je nieuwe woning. Op zoek naar professionele verhuizers bij jou in de buurt?

Start gratis offerteaanvraag!

Hierna ontvang je zo snel mogelijk de verschillende prijzen van bedrijven in jouw regio. Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40% op de kosten!

Op deze pagina lees je meer over de verhuisdiensten die een verhuisfirma kan bieden. Je leest over de grootste voordelen van verhuizen met professionele verhuizers en vindt hier handige informatie over de prijzen. Tot slot vindt je hier praktische bespaartips!

Verhuizers Bree nodig?

Een zorgeloze en snelle verhuizing met professionele verhuizers!

Gratis verhuis offertes!

Ontvang gratis offertes en vind eenvoudig een verhuisfirma uit de regio!

Betaal niet te veel!

Vergelijk de gratis offertes met scherpe prijzen & bespaar op de kosten!

Waarom een verhuisfirma inschakelen?

Gelukkig zien steeds meer mensen de voordelen in van verhuizen met een verhuisfirma. Professionele verhuizers inhuren heeft namelijk een paar belangrijke voordelen. Allereerst bespaart het je veel tijd en energie. De verhuis wordt volledig gecoördineerd door de verhuizers dus je hoeft zelf maar weinig te doen. Daarnaast bespaar jij jezelf veel spierpijn en frustraties en is je inboedel verzekerd tegen schade!

De grootste voordelen van het inschakelen van verhuizers:

 • Je verhuist vlot en soepel, zonder problemen.
 • Je inboedel is tijdens transport verzekerd tegen schade.
 • De verhuizers geven je persoonlijke tips en advies.
 • Je hebt de volgende dag geen spierpijn door het vele tillen. Vraag gratis offertes aan!


Wat kost een verhuisfirma?

De prijzen van een verhuisfirma in Bree verschillen per situatie. Gaat het om een kleine verhuis, van of naar een appartement, dan liggen de kosten rond de €500,- tot €900,-. Je schakelt dan een verhuisfirma met lift in, en huurt een vrachtwagen met een inhoud van 20 m³.

Bij grotere huizen heb je meer verhuizers nodig en een grotere vrachtwagen. Een gemiddelde verhuis van een rijtjeshuis of twee-onder-1-kap woning kost rond de €700,- tot €1.100,-. In dit geval huur je een vrachtwagen met een inhoud van 50 m³. Het verhuizen van een vrijstaande woning is vaak iets duurder, rond de €900,- tot €1.300,-. Vraag gratis offertes aan voor een precieze prijsindicatie.

Verhuisfirma: prijs 2024

Omvang verhuis Type woning Inhoud vrachtwagen Aantal kilometers Verhuislift Gemiddelde prijzen*
Klein Appartement 20 m3 20-55 Ja €500,- tot €900,-
Middel Rijtjeshuis/twee-onder-1-kap woning 50 m3 55-70 Nee €700,- tot €1.100,-
Groot Vrijstaande woning 70 m3 55-70 Nee €900,- tot €1.300,-

*Let op: dit zijn gemiddelde prijzen van verhuisfirma’s uit de regio Bree. Vergelijk gratis offertes.

Van plan om in het weekend te verhuizen? Houd er dan rekening mee dat je in het weekend vaak een toeslag betaalt. Wil je zo goedkoop mogelijk verhuizen, dan is het slim om dit op een doordeweekse dag te doen. Vraag je werkgever of je hiervoor verlof mag aanvragen, zodat je niet een vrije dag hoeft op te nemen!

De exacte kosten hangen nauw samen met het soort dienst dat je inzet. Voor de inpakservice, de montageservice en de klusjesdienst betaal je het standaard uurtarief van €30,- tot €40,- per uur. Kies je voor de liftservice dan betaal je voor de lift inclusief bediening ongeveer €65,- per uur. In de tabel hieronder vind je de gemiddelde prijzen van verschillende verhuisdiensten.

Verhuisdiensten: kosten 2024

Verhuisdienst Gemiddelde kostprijs* Omschrijving
Inpakservice €30,- tot €40,- per uur Inboedel inpakken
Montageservice €30,- tot €40,- per uur Demonteren en monteren van meubels
Klusjesdienst €30,- tot €40,- per uur Kleine reparaties en schilderwerken
Liftservice €65,- per uur Verhuislift incl. bediening
Piano verhuizen €200,- tot €350,- per piano Zorgvuldige verhuis van piano
Meubelbewaring €20,- tot €50,- per maand Opslag tot 25 m3
Parkeervergunning €20,- tot €50,- per vergunning Afhankelijk van uw gemeente

*Dit zijn richtprijzen incl. btw. Vraag gratis offertes aan en vergelijk om te besparen!

Welke factoren beïnvloeden de totaalkost?

De totaalkost wordt beïnvloed door verschillende factoren, waaronder de verhuiswagen, de specifieke verhuisdiensten die je inzet en natuurlijk de arbeidskosten.

De totaalprijs is afhankelijk van onder meer:

 • De arbeidskosten: afhankelijk van het uurtarief van de verhuisfirma.
 • De omvang van je inboedel: hoe groter, hoe duurder je verhuis. Je hebt een grotere verhuiswagen nodig en de verhuizers zijn langer bezig.
 • De afstand tussen je oude en je nieuwe huis: hoe groter de afstand, des te langer je de hulp van de verhuizers nodig hebt. De kosten lopen dan op.
 • De specifieke verhuisdiensten die je kiest: je bepaalt zelf waarvoor je de verhuizers inschakelt.

Verhuizen te duur? In sommige gevallen heb je recht op een vergoeding of tegemoetkoming. Bijvoorbeeld wanneer je huidige woning onbewoonbaar verklaard is of als je verhuist vanuit een woning die niet is aangepast aan je handicap. Meer hierover lees je op belgium.be.


Besparen op ervaren verhuizers in Bree?

Vind goedkope verhuizers in jouw regio en bespaar tot 40%!
Gratis offertes vergelijken!


Wat doet een verhuisfirma?

Een verhuisfirma is in te schakelen voor verschillende diensten. Jij bepaalt dus zelf wat de verhuisfirma uit Bree voor jou kan betekenen. Ze kunnen je onder meer helpen met het inpakken van je inboedel. Dit is een fijne dienst om in te zetten als je zelf weinig tijd hebt om je verhuis voor te bereiden. Je hoeft dan ook niet al weken of zelfs maanden tussen de verhuisdozen te leven, want alles wordt op de dag van je verhuis pas ingepakt!

Meubeltransport is een andere dienst die regelmatig wordt ingezet. Zo hoef je zelf niet in een grote vrachtwagen te rijden, maar kun je gewoon in je eigen auto naar de nieuwe woning. De verhuizers zorgen ervoor dat je inboedel veilig aankomt bij je nieuwe huis. Je kunt je verhuis dus van A tot Z uitbesteden voor de meest zorgeloze verhuis ooit! Maar het is ook een optie alleen diensten te kiezen die je zelf minder goed kunt uitvoeren. Vraag gratis offertes aan en vind het verhuisbedrijf dat bij jou past.

Verhuisservice Bree: alle diensten

De professionele verhuisservice in Bree bestaat uit verschillende verhuisdiensten. Jij kiest zelf van welke diensten je gebruik maakt. Omdat het je tijd bespaart of omdat je zelf niet in staat bent deze werkzaamheden uit te voeren.

Je kunt onder meer gebruik maken van de volgende verhuisdiensten:

 • Inpakservice: de verhuizers leveren al het inpakmateriaal en komen je op de dag zelf helpen met inpakken. Alle dozen worden nauwkeurig gelabeld en je spullen zijn in een mum van tijd allemaal ingepakt.
 • Montageservice: hierbij demonteren en monteren de verhuizers je meubelstukken. Dit bespaart veel tijd. Jij kunt beginnen met het uitpakken van je verhuisdozen terwijl de verhuizers je bank, bed of kledingkast weer in elkaar schroeven.
 • Liftservice: met een verhuislift in Bree is verhuizen van of naar een appartement een stuk gemakkelijker. Grote meubelstukken en zware dozen worden met de verhuislift naar boven of beneden getild, zodat niemand continu de trap op en af moet lopen.
 • Meubeltransport: je pakt zelf je spullen in en de verhuizers helpen met het in- en uitladen van je inboedel. Bovendien worden je meubelstukken veilig en verzekerd vervoerd naar de nieuwe locatie.
 • Piano verhuizen: de verhuis van je piano in Bree besteed je best uit aan verhuizers, zodat het instrument zonder beschadigingen aankomt. Zij beschermen de piano zodat er ook geen krassen op de muren terecht komen.
 • Goederenopslag: als je niet al je spullen mee kunt verhuizen, is het mogelijk deze tijdelijk te laten opslaan. Je betaalt een vast bedrag per maand voor een droge, warme en veilige opslagruimte. Je kunt je inboedel op elk gegeven moment weer uit deze goederenopslag weghalen.
 • Klusjesdienst: voor kleine klusjes in je oude of nieuwe huis, zoals het repareren van gaten of scheuren in de muur, het ophangen en aansluiten van verlichting of het slopen van een vervallen overkapping, schakel je ook verhuizers in!

Professionele verhuisservice in Bree!

Vergelijk gratis verhuisbedrijven en bespaar tot 40% op de kosten!

Welke soorten verhuizingen zijn er?

We kunnen verschillende soorten verhuizingen onderscheiden. Een verhuisfirma is onder meer in te schakelen voor een particuliere verhuis, maar dat is niet de enige optie. Een bedrijfsverhuis of gespecialiseerde seniorenverhuis vallen ook onder de mogelijkheden.

Elke verhuis in Bree vereist een eigen aanpak, daarom is het slim om te kiezen voor verhuizers met ervaring in jouw type verhuis. Hieronder gaan we dieper in op de verschillende soorten verhuizingen. Op zoek naar een verhuisfirma? Vergelijk dan gratis offertes en bespaar!Particuliere verhuis

Een particuliere verhuis is de meest standaard verhuis: van één woonhuis naar een ander. Diensten die hierbij goed van pas komen zijn onder meer meubeltransport, de verhuisliftservice en de inpakservice. Of het nu gaat om een grote of kleine verhuis, de verhuizers staan altijd voor je klaar. Zo weet je zeker dat je zoveel mogelijk stressvrij verhuist!

Seniorenverhuis

Een seniorenverhuis wordt zorgvuldig aangepakt. Senioren kunnen niet goed tegen stress dus zo’n grote verandering vereist een goede voorbereiding. De verhuizers kijken naar de originele indeling en zorgen ervoor dat de meubelstukken in de nieuwe seniorenkamer zoveel mogelijk op dezelfde wijze geplaatst worden: zo voelen senioren zich sneller thuis.

Bovendien lezen de verhuizers zich goed in, in de voorschriften en rusttijden van het verzorgingstehuis. Zo raken andere bewoners ook niet gestrest van de verhuis. Vraag gratis offertes aan voor persoonlijk advies.

badkamerspecialist Leuven

Internationale verhuis

Een verhuisfirma kan je ook helpen als je naar het buitenland verhuist. Als je buiten de EU verhuist zorgen ze voor geschikt transport per vliegtuig of per schip. Ook zorgen de verhuizers voor de juiste papieren, zodat jij je inboedel mag invoeren. De verhuisfirma werkt samen met een plaatselijk verhuisbedrijf, die de verhuis in het nieuwe land oppakt. Zo wordt de inboedel rechtstreeks naar je nieuwe woning vervoert!

Verhuis je binnen de EU dan is transport via een verhuiswagen vaak mogelijk. De verhuizers besturen de vrachtwagen: zo is je inboedel verzekerd en veilig onderweg naar het nieuwe huis. Meer weten over een internationale verhuis? Lees dan verder op belgium.be.

Bedrijfsverhuis

Een bedrijfsverhuis vereist een unieke aanpak. Elk bedrijf is anders, en een verhuisfirma is in te huren voor het verhuizen van kantoorpanden, autogarages en fabriekshallen! Wel is het belangrijk dat je kiest voor een verhuisfirma met de juiste ervaring.

Voordat de verhuis plaatsvindt, wordt deze goed gepland in overleg met één of enkele werknemers van het bedrijf. Zo weet iedereen goed wat de bedoeling is. Het is fijn om je verhuis van A tot Z uit te besteden aan het verhuisbedrijf, maar het is ook mogelijk om bijvoorbeeld te helpen met inpakken. Zo kan elke werknemer zijn of haar eigen station of bureau inpakken en labelen, en hoeven de verhuizers dit in het nieuwe pand alleen maar op de juiste plek te zetten.


Vind een ervaren verhuisfirma in Bree!

Kies de verhuizers met het beste aanbod en bespaar!
Gratis offertes vergelijken!


Beste verhuisfirma Bree kiezen: tips!

Als je gaat verhuizen, dan snappen we dat je het liefst de beste verhuisfirma uit Bree inschakelt. Zij gaan om met jouw complete inboedel, en je wilt natuurlijk dat deze veilig overkomt.

Maar hoe vind je het beste verhuisbedrijf?

Door te kijken naar de offerte bijvoorbeeld, en door te kiezen voor een erkend verhuisbedrijf. Hieronder geven we je een paar praktische tips voor als je op zoek bent naar een goede firma. Heb je hulp nodig met het vinden van verhuizers in Bree? Vergelijk dan gratis offertes!

Begin op tijd

Als je weet wanneer je verhuis plaatsvindt, is het slim om zo snel mogelijk een verhuisfirma inschakelt. Alleen dan ben je gegarandeerd van professionele hulp tijdens jouw verhuis. Ook is het slim om zelf op tijd te beginnen met de planning. Bedenk wat je zelf wilt doen en welke taken je het liefste uitbesteedt aan de verhuizers. Als je op tijd begint met inpakken bespaar je de verhuizers op de dag zelf bovendien waardevolle tijd en ben je goedkoper uit! Vraag gratis offertes aan en vind het verhuisbedrijf dat bij jou past.

Kies voor erkende verhuizers

Het is altijd slim om te kiezen voor een erkende verhuizer. Als de verhuizer is aangesloten bij de Belgische Kamer der Verhuizers, weet je zeker dat je te maken hebt met een erkend verhuizer. Deze bieden een uitstekende garantie en hebben goede voorwaarden. Bovendien moeten leden van de BKV voldoen aan strenge regels op het gebied van kwaliteit en klantvriendelijkheid.

Kies je dus voor een erkend verhuizer, dan weet je zeker dat je zo goed mogelijk geholpen wordt.

badkamerspecialist Leuven

Leg afspraken vast & lees voorwaarden

Als je een verhuisbedrijf hebt gevonden voor jouw verhuizing, dan is het slim om alle afspraken vooraf vast te leggen in een contract. Zo staan beide partijen niet opeens voor ongewenste verrassingen en is het duidelijk wat er van de verhuizers verwacht wordt.

Ook raden we aan de voorwaarden door te lezen: wat gebeurt er bijvoorbeeld als de verhuizers vlak voor je verhuis failliet worden verklaard? Wordt de verhuizing dan opgepakt door een ander bedrijf of sta je er dan alleen voor?

Vergelijk gratis offertes

De beste manier om een geschikte verhuisfirma in Bree te vinden, is door middel van het vergelijken van offertes. Dit maakt het mogelijk om de prijzen en voorwaarden van meerdere firma’s naast elkaar te leggen. Zo kies je gemakkelijk voor de verhuizers met het beste aanbod! Je kunt eenvoudig offertes vergelijken met behulp van onze gratis offerteservice. Je kiest de verhuizers met het beste aanbod en bespaart bovendien tot wel 40% op de kosten.


Recente aangevragen:


Verhuisfirma in Hasselt
Goedkoop verhuizen in Beringen
Verhuisservice in Sint-Truiden
Particuliere verhuis in Genk
Bedrijfsverhuis in Maasmechelen
Internationale verhuis uit Lommel
Seniorenverhuis in Bilzen
Verhuisfirma in Heusden-Zolder
Particuliere verhuis in Tongeren
Goedkoop verhuizen in Limburg

Professionele verhuis in Bree met ervaren verhuizers!

Vergelijk meerdere verhuisbedrijven en bespaar tot 40% op de totaalprijs!

Goedkoop verhuizen? Bespaartips!

Wil jij goedkoop verhuizen? Geen probleem! Met onderstaande bespaartips betaal je nooit te veel voor jouw verhuizing!

 • Tip 1: ga voor de goedkoopste verhuisfirma in Bree! Vergelijk offertes en kies voor het bedrijf met het beste aanbod.
 • Tip 2: bespaar op materiaal. Vraag of familie en vrienden nog verhuisdozen hebben en gebruik dekens of kussens als opvulmateriaal.
 • Tip 3: verhuis op een doordeweekse dag. In het weekend is verhuizen vaak duurder omdat er een toeslag wordt gerekend.
 • Tip 4: doe spullen weg. Ga voorafgaand aan je verhuizing door alle spullen en doe alles wat je niet meer nodig hebt weg. Dit betekent minder verhuisdozen, een kleinere verhuiswagen en minder verhuizers!
 • Tip 5: investeer in tijdbesparende middelen. Een verhuislift of grotere verhuiswagen is een grotere investering. Maar omdat je sneller verhuist ben je uiteindelijk mogelijk een stuk goedkoper uit!

Verhuis Bree: wat moet ik doen?

Een verhuis in Bree is een grote gebeurtenis: weet jij wat je allemaal moet regelen? Hieronder geven we een paar aandachtspunten die door veel mensen vergeten worden. Op belgium.be vind je nog meer praktische tips voor een verhuis!

 • Adreswijziging: schrijf je zo snel mogelijk uit bij de oude gemeente en in bij je nieuwe gemeente. Dit moet binnen 8 dagen na je verhuis. Verhuis je binnen dezelfde gemeente, dan ben je alsnog verplicht om je adres te wijzigen. Meer hierover lees je op vlaanderen.be.
 • Wil je geen post missen? Dan is het slim om gebruik te maken van de verhuisservice van bpost. Alle post geadresseerd op je oude woning wordt dan automatisch doorgestuurd naar je nieuwe huis. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over bedrijven waar je vergeten bent een adreswijziging door te geven! Meer over deze service lees je op bpost.be. Bij sommige bedrijven en instanties is er een automatische adreswijziging als jij je inschrijft op je nieuwe adres. Een lijst met deze instellingen vind je op vlaanderen.be
 • Regel snel gas, water en elektriciteit op het nieuwe adres. Mogelijk kun je een adres wijzigen, in sommige gevallen moet je een nieuw contract afsluiten. Vraag gratis offertes aan voor persoonlijk advies.

Sluit een verhuisverzekering af!

Bij de meeste verhuisfirma’s zit de verhuisverzekering inbegrepen. Check deze verhuisverzekering altijd en controleer of deze hoog genoeg is! Heb je een dure inboedel, dan is het slim om een aanvullende verhuisverzekering af te sluiten. Zo weet je zeker dat schade die je oploopt tijdens de verhuis volledig gedekt is. Sommige verhuisverzekeringen dekken alleen de dagwaarde van je inboedel, terwijl andere verzekeringen de nieuwwaarde dekken. Het is dus slim om ook hierop te vergelijken!

badkamerspecialist Leuven

Verhuizers uit Bree gezocht? Vergelijk gratis offertes!

Met professionele verhuizers in Bree bespaar je waardevolle tijd en energie. Je verhuist namelijk zorgeloos en zonder stress. Doordat je geen zware spullen hoeft te tillen heb je de volgende dag geen spierpijn en als je ook nog kiest voor de montageservice kun jij bij aankomst direct je bed induiken! Op zoek naar verhuizers?

Start nu je gratis offerteaanvraag!

Na je aanvraag ontvang je zo snel mogelijk tot maximaal 5 offertes. Kies het beste aanbod en bespaar tot wel 40% op de kosten! Je offerteaanvraag is gratis en helemaal vrijblijvend, dus je zit nergens aan vast.

Gratis offertes vergelijken!